- Berichten
- 53
Hoi mensen!
Voor vaderdag wil ik graag mijn Angus Rosbief uit de vriezer halen en in de koelkast ontdooien.
Tot zover moet het wel lukken denk ik haha, alleen weet ik verder niet zo goed hoe ik dit mooie stuk vlees
verder moet prepareren, wat de kerntemp moet zijn en hoe warm de ketel moet worden...
Zijn er mensen met advies, tips of een recept ideeen? :-D
Nadere zoekfuncties via dit forum verteld me dat de kerntemp rond de 45 moet worden voor een rosékleurtje en daarna nog een minuutje of 3 afgrillen?
Kan ik hier van uitgaan of moet ik wat anders doen?
Mijn vrouw is hoogzwanger en dus denk ik dat de kerntemp. wat hoger moet worden.
Wat zou voor Rosbief de 'well-done' temperatuur zijn?
Voor vaderdag wil ik graag mijn Angus Rosbief uit de vriezer halen en in de koelkast ontdooien.
Tot zover moet het wel lukken denk ik haha, alleen weet ik verder niet zo goed hoe ik dit mooie stuk vlees
verder moet prepareren, wat de kerntemp moet zijn en hoe warm de ketel moet worden...
Zijn er mensen met advies, tips of een recept ideeen? :-D
Nadere zoekfuncties via dit forum verteld me dat de kerntemp rond de 45 moet worden voor een rosékleurtje en daarna nog een minuutje of 3 afgrillen?
Kan ik hier van uitgaan of moet ik wat anders doen?
Mijn vrouw is hoogzwanger en dus denk ik dat de kerntemp. wat hoger moet worden.
Wat zou voor Rosbief de 'well-done' temperatuur zijn?
Laatst bewerkt: