moest weer zijn vandaag,en alweer alleen liefst Altijd Vet vlees.
en vooral geen groenvoer.
toch voor de cholestorol wat mager kipkluif dr bij.
waarom? .weet niet t was in de aanbieding denk ik.
en 1 verse metworst drbij die zijn dr genoeg.
k schat nog een stuk of 40 in de vriezer.
dus of in de soep dan wel gebakken of gedroogd (metworst)en af en toe slow gerookt,t maakt niet uit dr is zat.
k werk dr zeker 4 stuks per week weg
maar eerst speklap en wel dikke lappen zelf gesneden van stuk gehaald bij de nachbar slager.
gisteren gepekeld /gekruid en met mosterd veredeld.
bedoeld om zondag in de pan op gas tot een hoogtepunt te gaan.
maar door omstandiheden acuut nu op de smoker


en hierboven de rest op de smoker.
later de WGA afgestoft gereed gemaakt om de kipkluiven snel te bruinen.

kersenrood stoken is me geleerd in t ambachtvak. 8)

en toen..

dus de kip op de wga(yakk) en een snelle hamburger op de frituurschep
was dr binnen voor de buis ook weer kalmte
de kip daarna wel wat serieuser aangepakt,
maar de WGA wordt nooit mn ding :-[

affein; en kan ik buitenweer rustig verder met mn verslavingen

de lappen garen behoorlijk door naar mn zin.
paar X wat brokken turf dr bij.
later in de WGA voor de gein ook wat hamersteel hout.

wat fikt dat snel weg man vergeleken met turf, dat fikt wel 10X sneller weg.
maar waar t om ging was slow vet vlees.

en zie hierboven : een dikke lap dwars gesneden( helaas niet scherpe foto) maar mooi rookrood en mals gaar.
verder nog wat VETTE plaatjes, omdat ze vet zijn.


of acuute postingdrang?
maakt niet uit t staat dr
en o ja: deze sessie voor t eerst op houtkool gedaan.
ging boven verwachting positief.
wat kolen op resereve gestald.

en was me door een multiplex plaat heen gefixt.
bijna 3 meter hoog en 40 meter lange coniferen haag weggefikt
en vooral geen groenvoer.
toch voor de cholestorol wat mager kipkluif dr bij.
waarom? .weet niet t was in de aanbieding denk ik.
en 1 verse metworst drbij die zijn dr genoeg.
k schat nog een stuk of 40 in de vriezer.
dus of in de soep dan wel gebakken of gedroogd (metworst)en af en toe slow gerookt,t maakt niet uit dr is zat.
k werk dr zeker 4 stuks per week weg
maar eerst speklap en wel dikke lappen zelf gesneden van stuk gehaald bij de nachbar slager.
gisteren gepekeld /gekruid en met mosterd veredeld.
bedoeld om zondag in de pan op gas tot een hoogtepunt te gaan.
maar door omstandiheden acuut nu op de smoker


en hierboven de rest op de smoker.
later de WGA afgestoft gereed gemaakt om de kipkluiven snel te bruinen.

kersenrood stoken is me geleerd in t ambachtvak. 8)

en toen..

dus de kip op de wga(yakk) en een snelle hamburger op de frituurschep
was dr binnen voor de buis ook weer kalmte

de kip daarna wel wat serieuser aangepakt,
maar de WGA wordt nooit mn ding :-[

affein; en kan ik buitenweer rustig verder met mn verslavingen

de lappen garen behoorlijk door naar mn zin.
paar X wat brokken turf dr bij.
later in de WGA voor de gein ook wat hamersteel hout.

wat fikt dat snel weg man vergeleken met turf, dat fikt wel 10X sneller weg.
maar waar t om ging was slow vet vlees.

en zie hierboven : een dikke lap dwars gesneden( helaas niet scherpe foto) maar mooi rookrood en mals gaar.
verder nog wat VETTE plaatjes, omdat ze vet zijn.


of acuute postingdrang?
maakt niet uit t staat dr
en o ja: deze sessie voor t eerst op houtkool gedaan.
ging boven verwachting positief.
wat kolen op resereve gestald.

en was me door een multiplex plaat heen gefixt.
bijna 3 meter hoog en 40 meter lange coniferen haag weggefikt
