- Berichten
- 115
Goedendag allen van het BBQ Genootschap,
Allereerst Bedankt voor het toelaten tot het forum
Mijn naam is Willow en woon in het hoge noorden te Sneek.
Ik heb een koksopleiding afgerond, maar na een aantal jaar kwam ik erachter dat ik mijn liefde voor eten beter kwijt kon in mijn vrije tijd als in het werkveld.
Naast mijn passie voor muziek ,ben ik uiteindelijk afgestudeerd als verpleegkundige om op een andere manier bezig te zijn met vlees
Hier in Friesland is het roken van vlees en vis een zo goed als cultureel erfgoed geworden
zo heb ik dit ook meegekregen van mijn vader.
Na het spenderen van een dag op zee de buit te hebben verdeeld en schoongemaakt, dit vervolgens te roken onder het genot van een alcoholische versnapering
Veel meer was er destijds niet nodig.
Door de jaren heen heb ik in vele rookovens gerookt, en ruime kennis opgedaan met de verschillende soorten hout en manieren van roken.
een kleine impressie
Afgelopen jaar kreeg ik steeds meer oog voor andere bereidingen.
Dit maakte dat ik een weber mastertouch premium heb aangeschaft.
hiermee kon ik mij verdiepen in het hot & fast evenals het low en slow breiden van mooie stukken vlees en vis.
het roken zou ook mogelijk zijn door de bijgeleverde accessoires dus hier was ik ook erg benieuwd naar.
BCC op de nieuwe aanwinst.
In mijn zoektocht naar uitdagende bereidingstechnieken met de daarbij behorende adviezen en meningen, ben ik terecht gekomen op dit forum.
Tijdens het anoniem rondneuzen op dit forum heb ik veel leuke recepten voorbij zien komen met mooie foto verslagen.
Ook zag ik veel inspirerende technieken en interessante vragen voorbij komen.
Met mijn registratie op het forum hoop ik in de toekomst hetzelfde te kunnen betekenen als dat jullie voor mij hebben gedaan.
En dat we in de toekomst nog veel van elkaar kunnen leren en genieten van de verslagen
Groetjes,
Willow
Allereerst Bedankt voor het toelaten tot het forum

Mijn naam is Willow en woon in het hoge noorden te Sneek.
Ik heb een koksopleiding afgerond, maar na een aantal jaar kwam ik erachter dat ik mijn liefde voor eten beter kwijt kon in mijn vrije tijd als in het werkveld.
Naast mijn passie voor muziek ,ben ik uiteindelijk afgestudeerd als verpleegkundige om op een andere manier bezig te zijn met vlees

Hier in Friesland is het roken van vlees en vis een zo goed als cultureel erfgoed geworden

Na het spenderen van een dag op zee de buit te hebben verdeeld en schoongemaakt, dit vervolgens te roken onder het genot van een alcoholische versnapering

Veel meer was er destijds niet nodig.
Door de jaren heen heb ik in vele rookovens gerookt, en ruime kennis opgedaan met de verschillende soorten hout en manieren van roken.
een kleine impressie
Afgelopen jaar kreeg ik steeds meer oog voor andere bereidingen.
Dit maakte dat ik een weber mastertouch premium heb aangeschaft.
hiermee kon ik mij verdiepen in het hot & fast evenals het low en slow breiden van mooie stukken vlees en vis.
het roken zou ook mogelijk zijn door de bijgeleverde accessoires dus hier was ik ook erg benieuwd naar.
BCC op de nieuwe aanwinst.
In mijn zoektocht naar uitdagende bereidingstechnieken met de daarbij behorende adviezen en meningen, ben ik terecht gekomen op dit forum.
Tijdens het anoniem rondneuzen op dit forum heb ik veel leuke recepten voorbij zien komen met mooie foto verslagen.
Ook zag ik veel inspirerende technieken en interessante vragen voorbij komen.
Met mijn registratie op het forum hoop ik in de toekomst hetzelfde te kunnen betekenen als dat jullie voor mij hebben gedaan.
En dat we in de toekomst nog veel van elkaar kunnen leren en genieten van de verslagen

Groetjes,
Willow