- Berichten
- 132
Hey mede grillers!
Ik ben een BBQ/Weber fan uit Steenbergen (maar in hart en nieren een Rotterdammert) en heb de volgende Webers:
OTP 47, Q100 en Smokey Joe met een hele voorraad aan bijbehorende accessoires (origineel Weber)
En voor de langere avonden de Weber vuurkorf (die met dak/deksel)
Het leuke zijn de "grotere" projecten zoals hele kippen, spareribs (gisteren nog gedaan) en beenhammen.
Daarnaast maak ik kick-ass sate en zalige burgers die ik zelf pers.
Omdat ik nu wil gaan beginnen met Pulled Pork heb ik toch wat vragen. Vandaar mijn registratie.
Ik heb al het 1 en ander gelezen en dit forum lijkt me een gewoon een fijne thuishaven.
Mocht Pulled Pork bevallen, ga ik serieus een Big Green Egg overwegen (of wellicht een Weber Smokey Mountain).
Ik ben een BBQ/Weber fan uit Steenbergen (maar in hart en nieren een Rotterdammert) en heb de volgende Webers:
OTP 47, Q100 en Smokey Joe met een hele voorraad aan bijbehorende accessoires (origineel Weber)

En voor de langere avonden de Weber vuurkorf (die met dak/deksel)
Het leuke zijn de "grotere" projecten zoals hele kippen, spareribs (gisteren nog gedaan) en beenhammen.
Daarnaast maak ik kick-ass sate en zalige burgers die ik zelf pers.
Omdat ik nu wil gaan beginnen met Pulled Pork heb ik toch wat vragen. Vandaar mijn registratie.
Ik heb al het 1 en ander gelezen en dit forum lijkt me een gewoon een fijne thuishaven.
Mocht Pulled Pork bevallen, ga ik serieus een Big Green Egg overwegen (of wellicht een Weber Smokey Mountain).