BasBQ
Beef en Steak

Aah, shit...

 
 

magicjantje

Sprokkelaar
Berichten
48
Toen ik van de week gehakt wilde malen zag ik tot mijn schrik dat mijn 4,5 mm plaat behoorlijk verroest was. (Slechts 1 keer gebruikt)
Ik vermoed dat ik hem niet goed hen in gesmeert met olie.
Is dit einde oefening of is er nog iets aan te doen.
 
Je zou kunnen proberen om de plaat in een cola-bad te leggen.

Ik bewaar de platen en messen in een in olijfolie gedrenkt stuk keukenpapier.
 
Vraag gewoon aan je lokale slager wat rundervet. Snijd dat in kleine blokjes en vermaal dat. Je zult zien dat je plaat er van opknapt.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

 
ik heb mijn platen terug roestvrij gekregen door ze op te schuren met waterschuurpapier. Dit gebruik ik tevens ook om mijn mes te slijpen. Werkt prima.

marc
 
Terug
Bovenaan Onderaan