- Berichten
- 12.056

Regelmatig heeft Harry Havinga een pop up barbecuerestaurantje in Ter Aar, het leek ons wel leuk om daar eens met een aantal mensen van het forum te gaan kijken en proeven.
Harry maakt een aantal barbecueklassiekers zoals brisket, pulled pork, ribs en sausage en serveert dat net als in de VS, op een dienblad met bakpapier. Coleslaw, potato salad en baked beans krijg je als bijgerechten en pecan pie als dessert. Dit alles voor maar ?20!

Mocht je Harry niet kennen, hij heeft het Amerikaanse wedstrijdbarbecue?n naar Nederland gehaald, is de organisator van de Tony Stone en zijn brisket behoort tot ??n van de beste van Nederland.
De worst is samen met Paul van Wildvlees ontwikkeld en daar ben ik zelf erg benieuwd naar!
Dus wil je een keer echte barbecue proeven en een avondje met gelijkgestemden door brengen dan zien we je graag op 9 april in Ter Aar.
Reserveren kan via de volgende link: Smokehouse BBQ Pop Up
Wanneer:
9 april 2015
Waar:
Westkanaalweg 68
Ter Aar
Let op er is maar plaats voor 35 personen!