- Berichten
- 52
Of ik voor de verjaardagsgasten wat vlees wilde klaarmaken was de vraag van mijn moeder. Tuurlijk geen probleem
5,6 kilo procureur besteld bij mijn bevriende Jumbo slager en het ei zijn werk laten doen:

in de rub:

en met een blok appelhout laten roken op het ei:

nadat ze 5 uurtjes hebben liggen garen even "verven"

en toen waren ze klaar:

na het pullen de eindsaus erdoor:

en de broodjes konden worden gevuld, uiteindelijk 68 broodjes
(ik krijg er weer trek in)

niet dat ik te weinig broodjes had, maar de eerder nog te weinig vlees. De volgende keer maar een kilootje meer, dan hou ik nog wat over voor mezelf, dat kleine bakje is toch te weinig



in de rub:

en met een blok appelhout laten roken op het ei:

nadat ze 5 uurtjes hebben liggen garen even "verven"

en toen waren ze klaar:

na het pullen de eindsaus erdoor:

en de broodjes konden worden gevuld, uiteindelijk 68 broodjes


niet dat ik te weinig broodjes had, maar de eerder nog te weinig vlees. De volgende keer maar een kilootje meer, dan hou ik nog wat over voor mezelf, dat kleine bakje is toch te weinig

