- Berichten
- 325
Even makkelijke maaltijd met kippenvleugels.Vrouwlief een simpele salade erbij gemaakt.
De rub doe ik wel vaker zo.
Maar de glaze is ad-hoc naar smaak in elkaar geflanst maar wat was die lekker.
Dus 6 verschillende peper dingen in één gerecht.
Rub:
- zout
- zwarte peper
- cheyenne peper
- knoflook
- gember
Glaze:
- gochujang
- sweet chili saus
- hot chili saus
- sriracha lemongrass
- rijst azijn
Kamado op 210c vleugeltjes lagen er ongeveer 40-45min op rond de 35min de glaze erop gesmeed.
Ze waren heerlijk krokant en klein beetje sticky.
En Noskos bedankt voor het onder de aandacht brengen van gochujang. Wat is dat toch lekker. Maar ik moet nog wel leren rekening houden dat het wat ziltige smaak heeft zodat ik op andere plekken wat minder zout gebruik.
De rub doe ik wel vaker zo.
Maar de glaze is ad-hoc naar smaak in elkaar geflanst maar wat was die lekker.
Dus 6 verschillende peper dingen in één gerecht.
Rub:
- zout
- zwarte peper
- cheyenne peper
- knoflook
- gember
Glaze:
- gochujang
- sweet chili saus
- hot chili saus
- sriracha lemongrass
- rijst azijn
Kamado op 210c vleugeltjes lagen er ongeveer 40-45min op rond de 35min de glaze erop gesmeed.
Ze waren heerlijk krokant en klein beetje sticky.
En Noskos bedankt voor het onder de aandacht brengen van gochujang. Wat is dat toch lekker. Maar ik moet nog wel leren rekening houden dat het wat ziltige smaak heeft zodat ik op andere plekken wat minder zout gebruik.
Laatst bewerkt: