- Berichten
- 1.650
Vandaag jarig en morgen het feestje. Maar wat zullen we gaan eten? Die vraag was weken geleden al beantwoord. Pulled Pork natuurlijk. Meteen na thuiskomst van het werk 2 stukken varkensnek voorzien van injectiemix ala Noskos en daarna in de Rub. De 2 nekken liggen inmiddels in de koelkast. Morgen op tijd op, het bezoek komt rond 16.00 uur en dan zou het mooi zijn als ze net van q af zijn. In de tijd dat het vlees rust wil ik nog wat MOINKS balls op de Q leggen.
De hoofdrol spellers, ook zijn er nog 2 cadeautjes zichtbaar.
Standaards rubs gemengd en aangevuld met wat kaneel en oregano
Alvast wat rub op de folie, heeft de onderkant ook een beetje
1 nek is klaar om ingepakt te worden, de ander wordt al ongeduldig
Nachtje samen in de kou, morgen krijgen ze het vanzelf warm
De hoofdrol spellers, ook zijn er nog 2 cadeautjes zichtbaar.
Standaards rubs gemengd en aangevuld met wat kaneel en oregano
Alvast wat rub op de folie, heeft de onderkant ook een beetje
1 nek is klaar om ingepakt te worden, de ander wordt al ongeduldig
Nachtje samen in de kou, morgen krijgen ze het vanzelf warm