BasBQ
Beef en Steak

4u30 opstaan Pulled pork

 
 

Gijzzer

Vuurmaker
Berichten
79
Boston butt getrimmed, geinjecteerd en gerubbed (geen foto's van geplaatst want jullie weten allemaal hoe dat eruit ziet :) maar niet gebeurd dus)

Dit keer gekozen om de hele run good old fashioned uit te zitten, dus niet inpakken. Had dit keer een eigenwijze Butt, blijkbaar had dit varken bij de NS gewerkt want de "zone" begon pas bij de 79 graden, ook te laat dus  :-O

Anyway, here some pics:

360.jpg


360.jpg


360.jpg


360.jpg


360.jpg


360.jpg


360.jpg


360.jpg


Eindelijk bij 84 graden mijn BBQ saus aangebracht:

360.jpg


15u45 bingo!

360.jpg


360.jpg


Goeie anderhalf uur laten rusten, dan pullen, 2 eetlepels van m'n bbq saus erbij en aanvallen maar.

360.jpg


360.jpg


360.jpg


Genoeg over voor "noodpakket" in de vriezer en om maandag mee naar het werk te nemen. (was ook op verzoek van collega's die nu eindelijk wel eens wilden proeven)

Bedankt voor het kijken

 
Mooie run, dank voor het delen


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Lekker op tijd, ik ging een uurtje eerder net naar bed :)

Mooie run!
 
Lekker hoor
 
ach meestal sta ik eerder op
maar mooie run
 
Terug
Bovenaan Onderaan