- Berichten
- 7.306
Beste BBQ-vrienden van dit mooie Genootschap,
Gisteren keihard pizzaatjes staan bakken en daarbij wat teveel vlam in de pan...

Dus vanochtend even de schade opgenomen... lijkt mee te vallen!
Alles is helemaal wit geblakerd schoon gebrand. Vooral de Platesetter lijkt als nieuw.
Ik schrok wel van een scheurtje in mijn vuurring. Kon het eerst niet geloven due met mijn vies van de kolen vinger erlangs geveegd, maar inderdaad, een haar scheurtje... kan dat kwaad?

Het vilt lijkt best wel OK geloof ik, hier en daar wat zwart, maar niet door en door...







Dit vind ik wel het grappigst, platesetter als nieuw boven en onder, alleen de pootjes zijn nog zwart:

Dus die gemorste marinade tijdens de spareribs sessie (per ongeluk druipbakje vergeten) is ook helemaal verdampt...
Tips? Vilt vervangen? Zorgen maken om haarscheurtje in vuurring?
Bedankt!
Gisteren keihard pizzaatjes staan bakken en daarbij wat teveel vlam in de pan...

Dus vanochtend even de schade opgenomen... lijkt mee te vallen!
Alles is helemaal wit geblakerd schoon gebrand. Vooral de Platesetter lijkt als nieuw.
Ik schrok wel van een scheurtje in mijn vuurring. Kon het eerst niet geloven due met mijn vies van de kolen vinger erlangs geveegd, maar inderdaad, een haar scheurtje... kan dat kwaad?

Het vilt lijkt best wel OK geloof ik, hier en daar wat zwart, maar niet door en door...







Dit vind ik wel het grappigst, platesetter als nieuw boven en onder, alleen de pootjes zijn nog zwart:

Dus die gemorste marinade tijdens de spareribs sessie (per ongeluk druipbakje vergeten) is ook helemaal verdampt...
Tips? Vilt vervangen? Zorgen maken om haarscheurtje in vuurring?
Bedankt!