- Berichten
- 460
Vandaag opnieuw geprobeerd om chunck roast te maken. Gisteren kreeg ik de BBQ gewoon niet hoger dan 105. Terwijl het in het begin gewoon lekker opliep. Dat werdt dus snel naar de super om zn veelste duur gourmet pakket te kopen.
Dus vandaag vroeg eruit. En optijd de bbq aan. Weer lekker snel omhoog. Nu ff wat langer gewacht met knijpen. Temperatuur was tussen de 115 a 125.
Na het trimmen
In de rub en de losse stukjes opgebonden.
Tijd om in te pakken.
En na 6 uur en 56min is hij dan 92 graden. En doorstaat hij de priktest.
Na het rusten zag hij er smakelijk uit.
Tijd om hem aan te snijden.
Heerlijk stuk vlees. Was het wachten zeker waard.
En ondertussen kan de blauwe bessen cobler ook op de BBQ.
In het cakebeslag heb ik de melk vervangen door Sprite. 7up zou ook kunnen. Raar idee, maar best lekker.
Dus vandaag vroeg eruit. En optijd de bbq aan. Weer lekker snel omhoog. Nu ff wat langer gewacht met knijpen. Temperatuur was tussen de 115 a 125.
Na het trimmen
In de rub en de losse stukjes opgebonden.
Tijd om in te pakken.
En na 6 uur en 56min is hij dan 92 graden. En doorstaat hij de priktest.
Na het rusten zag hij er smakelijk uit.
Tijd om hem aan te snijden.
Heerlijk stuk vlees. Was het wachten zeker waard.
En ondertussen kan de blauwe bessen cobler ook op de BBQ.
In het cakebeslag heb ik de melk vervangen door Sprite. 7up zou ook kunnen. Raar idee, maar best lekker.