BasBQ
Beef en Steak

3 variaties A la Plancha; Gamba's, Verduras, Sardinas

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.653
Ik was toe aan wat nieuwe uitdagingen. Derhalve 3 recepten bij elkaar gescharreld. Het is net alsof je vakantie hebt. 😜
De halm-moon plancha op de W57 op temperatuur 200 C gebracht.

Gamba's met knoflook en spaanse peper:
Knoffie en peper langzaam in een skillet op kleur en smaak laten komen.
Gamba's eerst op de plancha met zeezout (teveel) gegrild. Daarna doorbakken met de knoffie en peper. Toevoeging van kruidenolie.
Opdienen met brood en een biertje.

Alles bij elkaar was net wat veel voor 2. Sardientje hebben de halve nacht in mijn slokdarm gezeten. :unsure::ROFLMAO:

IMG_6825.jpg


IMG_6826.jpg
IMG_6828.jpg


IMG_6832.jpg

Verduras op de plancha:
Groenten / champignons in de olie gezet en gegrild op de plancha. Geserveerd met een eigen gemaakte salsa verde, vino en pan.

IMG_6833.jpg
IMG_6834.jpg
IMG_6836.jpg
IMG_6838.jpg



Sardinas ala Plancha:
Hier ben ik verschrikkelijk gek op. Diepvries sardientjes schoon gemaakt en later op de dag met zout en kruiden bedekt. Voor het grillen het zout weg geveegd. Gaat anders te zeer overheersen (mijn smaak). Visjes 2 x 3 min. en voila, aanvallen. Geserveerd met een eigen gemaakte salsa verde, vino blanco, cerveza en pan.

IMG_6823.jpg
IMG_6839.jpg
IMG_6840.jpg
IMG_6841.jpg
IMG_6843.jpg
IMG_6844.jpg


😜 :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
Oh die sardientjes lekkerrrrrrrrr
 
Ziet er zéér aantrekkelijk uit.
Allen,…… bij elkaar was net wat veel voor 2….?
Je bedoelt toch alle gerechten bij elkaar, toch. 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan