vorige week 3 haxen (tot 5 kilo) gehaald bij de ooster-nachbar.
net ffn in bevroren toestand in mn rvs rookkast gelegd om te zien of ik ze op 1 rooster kwijt kan,en dat lijkt geen probleem.

dus nu liggen ze in plastiek verpakt in emmer water te ontdooien om vanaf morgen een dag of 4 in de pekel/bad te gaan.
k laat ze mooi in de oven vanacht want koelt behoorlijk af dus niks aan de hand ...deurtje wel dicht natuurlijk..

vraagje aan de ingewijden : hoeveel tijd scheelt voledig pekelen t als ik t vlees injecteer met pekel/kruiden???
net ffn in bevroren toestand in mn rvs rookkast gelegd om te zien of ik ze op 1 rooster kwijt kan,en dat lijkt geen probleem.

dus nu liggen ze in plastiek verpakt in emmer water te ontdooien om vanaf morgen een dag of 4 in de pekel/bad te gaan.
k laat ze mooi in de oven vanacht want koelt behoorlijk af dus niks aan de hand ...deurtje wel dicht natuurlijk..

vraagje aan de ingewijden : hoeveel tijd scheelt voledig pekelen t als ik t vlees injecteer met pekel/kruiden???