- Berichten
- 127
Vandaag weer ff tekeer gegaan op de primo. Vooraf tomatentaartje met filodeeg, hoofd gerecht varkenshaas met kastanje champignons en haricoverts in bacon met daarbij steak fries.
Als nagerecht een mousse van aardbeien met verse aardbeiensaus en vanille saus en vanille ijs met slagroom.
Vooraf het tomatentaartje gemaakt. Het filodeeg was lekker krokant aan de buitenkant. Aan de binnenkant was het echter zacht. Ik had het deeg in een glas laten zakken en daar was het door de vulling een beetje sompig geworden. Volgende keer gewoon zonder glas op de q.
Hoofdgerecht was heerlijk, sappige varkenshaas gewoon met pezo en champies met haricots en frieten.
Vooral het dessert was veel werk, experimenteren met gesmolten chocolade en het temperen ervan was echt wel lastig maar uiteindelijk gelukt. Daarna een krokantje bakken en mousse maken. Toen ging de vanillesaus in de schift :-T dus dat kon weer over. Uiteindelijk een redelijk dessert als resultaat.
Als nagerecht een mousse van aardbeien met verse aardbeiensaus en vanille saus en vanille ijs met slagroom.
Vooraf het tomatentaartje gemaakt. Het filodeeg was lekker krokant aan de buitenkant. Aan de binnenkant was het echter zacht. Ik had het deeg in een glas laten zakken en daar was het door de vulling een beetje sompig geworden. Volgende keer gewoon zonder glas op de q.
Hoofdgerecht was heerlijk, sappige varkenshaas gewoon met pezo en champies met haricots en frieten.
Vooral het dessert was veel werk, experimenteren met gesmolten chocolade en het temperen ervan was echt wel lastig maar uiteindelijk gelukt. Daarna een krokantje bakken en mousse maken. Toen ging de vanillesaus in de schift :-T dus dat kon weer over. Uiteindelijk een redelijk dessert als resultaat.








