- Berichten
- 1.648
Vandaag weer eens lekker met de smoker bezig geweest. Eerst een uurtje koud roken met spareribs en wat zeezout. Daarna briketten erin en mochten de spareribs lekker roken. Na kleine 3 uur ingepakt met wat appelsap, bruinesuiker en bbqsaus. Op de gasser voor een kleine 2 uur en daarna nog 30 minuten om extra kleurtje te krijgen. We hebben weer genoten

Uurtje koud roken

Zout roken, spareribs kunnen er even naast

Het begint al lekker te ruiken

Rook is ook goed zichtbaar


FF checken

Ze zijn bijna klaar

Aanvallen maar

BBQbeans en groene salade, prima maaltijd

Het eind reultaat

Uurtje koud roken

Zout roken, spareribs kunnen er even naast

Het begint al lekker te ruiken

Rook is ook goed zichtbaar


FF checken

Ze zijn bijna klaar

Aanvallen maar

BBQbeans en groene salade, prima maaltijd

Het eind reultaat