Na de MOINKballs van gister en het mooie weer vandaag kon ik het niet laten om toch weer wat te gaan proberen. Het eerste wat me binnen schoot waren Spareribs!!
Mijn lokale slager gebeld en gevraagd of die nog wat had hangen. Hij had nog anderhalf rack liggen en deze meteen aan de kant gelegd. Bij de slager vroeg ik hem of die ook pig wings had want ja ik was nu toch bezig en met anderhalf rack nog ruimte zat. Tuurlijk was zijn antwoord en hij sneed ze meteen voor me uit.
Het recept voor de ribs zijn die uit het boek van noskos en de pigwings uit zijn filmpje.
Met de platesetter in de weber bleef die zeer stabiel op temp en voor de 1e keer tevreden met het resultaat.
Morgen staat Bcc op het programma.
Mijn lokale slager gebeld en gevraagd of die nog wat had hangen. Hij had nog anderhalf rack liggen en deze meteen aan de kant gelegd. Bij de slager vroeg ik hem of die ook pig wings had want ja ik was nu toch bezig en met anderhalf rack nog ruimte zat. Tuurlijk was zijn antwoord en hij sneed ze meteen voor me uit.
Het recept voor de ribs zijn die uit het boek van noskos en de pigwings uit zijn filmpje.
Met de platesetter in de weber bleef die zeer stabiel op temp en voor de 1e keer tevreden met het resultaat.
Morgen staat Bcc op het programma.


