- Berichten
- 5.537
Hallo mede stokers.
Al lezend in het bbq boek van de hr. Noskos "Het vuur de baas" (leuk naslag werk) kwam ik een voor mij weer een nieuwe 3-2-1. sparerib manier van grillen tegen voor baby backs die ik nog niet eerder gemaakt had 3-¾- ½-½ .dus 3 uur (grillen op 110 gr.) - ¾ uur (inpakken,stomen) en 2x ½ uur (drogen en aflakken).
Dus gisteren (even)
proberen.
Zie hier het resultaat:


Resultaat was een heerlijke rib prima bite waar we zo van gesmuld hebben dat ik een kiekje vergat te maken van z'n binnenste.
Leuk dat jullie meekeken.
Al lezend in het bbq boek van de hr. Noskos "Het vuur de baas" (leuk naslag werk) kwam ik een voor mij weer een nieuwe 3-2-1. sparerib manier van grillen tegen voor baby backs die ik nog niet eerder gemaakt had 3-¾- ½-½ .dus 3 uur (grillen op 110 gr.) - ¾ uur (inpakken,stomen) en 2x ½ uur (drogen en aflakken).
Dus gisteren (even)

Zie hier het resultaat:


Resultaat was een heerlijke rib prima bite waar we zo van gesmuld hebben dat ik een kiekje vergat te maken van z'n binnenste.

Leuk dat jullie meekeken.
Laatst bewerkt: