BasBQ
Beef en Steak

3-2-1. Maar dan weer net even anders.

 
 
 

Hans

BBQ Junkie
Berichten
5.554
Hallo mede stokers.
Al lezend in het bbq boek van de hr. Noskos "Het vuur de baas" (leuk naslag werk) kwam ik een voor mij weer een nieuwe 3-2-1. sparerib manier van grillen tegen voor baby backs die ik nog niet eerder gemaakt had 3-¾- ½-½ .dus 3 uur (grillen op 110 gr.) - ¾ uur (inpakken,stomen) en 2x ½ uur (drogen en aflakken).
Dus gisteren (even) :) proberen.

Zie hier het resultaat:







Resultaat was een heerlijke rib prima bite waar we zo van gesmuld hebben dat ik een kiekje vergat te maken van z'n binnenste.:oops:
Leuk dat jullie meekeken.
 
Laatst bewerkt:
die ribben zien er werkelijk fantastisch uit Hans. top
 
  • Leuk
Waarderingen: Hans
Nou ja zeg...............Hans waar ben je mee bezig 😜 heerlijke foto's van ribben plaatsen maar GEEN doorsnede foto en ook GEEN foto van het uiteindelijk bord🤔 maar ik weet zeker dat jullie genoten hebben😀
 
  • Leuk
Waarderingen: Hans
Nou ja zeg...............Hans waar ben je mee bezig 😜 heerlijke foto's van ribben plaatsen maar GEEN doorsnede foto en ook GEEN foto van het uiteindelijk bord🤔 maar ik weet zeker dat jullie genoten hebben😀
Tja Jet, je hebt wel eens van die dagen. *#!*!#!# pfffff! ;)
 
Laatst bewerkt:
Lekker ribben Hans. Dat moet waarschijnlijk heel goed gemaakt hebben dat je de foto’s vergeten bent
 
Terug
Bovenaan Onderaan