BasBQ
Beef en Steak

3-2-1 iberico ribs ( van de Makro )

 
 
 

Cesco

Sprokkelaar
Berichten
28
Vandaag iberico ribs 3-2-1 ( Makro )

En wat zijn die lekker het vlees is botermals en zeer goed van smaak ook vind ik Dat er meer dan voldoende vlees op de ribs zit
Kortom dat is een blijvertje super lekker 🤤

63907F08-1F47-4750-A2DA-0BA47730F224.jpeg


E50A201C-9054-4756-9E37-14766F636D57.jpeg


98FF3B9A-83AC-4F59-89E0-6631399A8427.jpeg


1A8F4903-0F5E-4191-94C1-489BF77E55BC.jpeg


4EF3E348-4F3B-40AB-B17A-560661B2E6CD.jpeg
 
Mooi kleurtje! Met zout en peper zijn die Iberico jongens ook heel erg lekker.
 
Rooster lekker vol gelegd en mooi gekleurd
 
Wat heb je aangehouden als ik vragen mag?
Zeker mag dat

ik heb ze 1.5 uur laten roken op 130 graden rooster temperatuur

Daarna ingeplakt in aluminium folie besmeerd met bbq saus en een beetje appelsap er bij in gedaan voor 1 uur op de bbq zelfde temperatuur

daarna 20 min op de bbq zonder folie zelfde temperatuur

vervolgens nog 20 min laten rusten
In aluminium folie
 
Iberico ribs zijn mijn favoriet. Voor mij wel Hot en Fast, maar deze zou ik zeker niet af slaan. Dat moet zeker smullen geweest zijn.
 
Zeker mag dat

ik heb ze 1.5 uur laten roken op 130 graden rooster temperatuur

Daarna ingeplakt in aluminium folie besmeerd met bbq saus en een beetje appelsap er bij in gedaan voor 1 uur op de bbq zelfde temperatuur

daarna 20 min op de bbq zonder folie zelfde temperatuur

vervolgens nog 20 min laten rusten
In aluminium folie
Mooi ga ik een x proberen zien er zalig uit😋😋😋
 
Mooie ribbels😋
 
Heerlijk!
Iberico ribben doe ik hier alleen nog maar op de easterwood methode.
Peper en zout of een klein beetje rub, meer niet.
De smaak van Iberico is van zichzelf al fantastisch.
 
Mooi ga ik een x proberen zien er zalig uit😋😋😋
Ook hier geldt:

Let AUB op dat dit een oud topic is.
Topic Starter is al geruime tijd niet meer actief.
Reageren op dit soort oude topics heeft veelal geen meerwaarde temeer omdat het niet meer actueel is en TS naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal reageren.
 
Terug
Bovenaan Onderaan