Goedendag allen,
hierbij mijn eerste inzending. De procureur was in de aanbieding bij de Makro (3,75 de kilo) kon ik niet laten liggen.
Ik moest wel 7,5 kg kopen maar dat komt wel op.
Stukken van 2.5 kg zoals hieronder.

Ideaal om wat mensen uit te nodigen voor een smakelijke maaltijd.
2 recepten uitgezocht. 1x wedstrijd PP van Noskos en langzaam gegaarde procureur uit het boek Hete Kolen.


Na een nachtje marineren

Om 1000 uur op de BGE gelegd.

De langzaam gegaarde procureur eruit gehaald bij een kerntemperatuur van 67 gr. Dit was na 3 uur. Ingepakt in folie en in een koelbox bewaard.
Zelf BBQ saus gemaakt met recept van SR.

De wedstrijd PP na 5 uur gelakt. Kerntemp was 71 gr

Helaas geen foto voor het inpakken in folie gemaakt. De gasten waren inmiddels gearriveerd.
Bij een kerntemp van 88 gr eruit gehaald. sap gebruikt voor de eindsaus, was alleen geen 120ml?
Zo zag hij eruit na het rusten

De langzaam gegaarde procureur 30 min op 150 gr afgegaard.

Het resultaat:
wedstrijd PP van Noskos

Langzaam gegaarde procureur uit het boek hete kolen

Het avondeten

Het was zeer geslaagd. Met name de PP viel in de smaak bij de gasten.
Mede gelukt door de opgedane kennis van het forum, bedankt!
hierbij mijn eerste inzending. De procureur was in de aanbieding bij de Makro (3,75 de kilo) kon ik niet laten liggen.
Ik moest wel 7,5 kg kopen maar dat komt wel op.
Stukken van 2.5 kg zoals hieronder.

Ideaal om wat mensen uit te nodigen voor een smakelijke maaltijd.
2 recepten uitgezocht. 1x wedstrijd PP van Noskos en langzaam gegaarde procureur uit het boek Hete Kolen.


Na een nachtje marineren

Om 1000 uur op de BGE gelegd.

De langzaam gegaarde procureur eruit gehaald bij een kerntemperatuur van 67 gr. Dit was na 3 uur. Ingepakt in folie en in een koelbox bewaard.
Zelf BBQ saus gemaakt met recept van SR.

De wedstrijd PP na 5 uur gelakt. Kerntemp was 71 gr

Helaas geen foto voor het inpakken in folie gemaakt. De gasten waren inmiddels gearriveerd.
Bij een kerntemp van 88 gr eruit gehaald. sap gebruikt voor de eindsaus, was alleen geen 120ml?
Zo zag hij eruit na het rusten

De langzaam gegaarde procureur 30 min op 150 gr afgegaard.

Het resultaat:
wedstrijd PP van Noskos

Langzaam gegaarde procureur uit het boek hete kolen

Het avondeten

Het was zeer geslaagd. Met name de PP viel in de smaak bij de gasten.
Mede gelukt door de opgedane kennis van het forum, bedankt!