vandaag een beenham van bijna 2 kilo in water ontdooit om die zondag te garen.
las ik op zoektocht naar een recept toevallig deze van Bert .http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/bourgondische-ham/ .
en zag dr heerlijk uit.
dus mijn ham dus ook een paar dagen in de pekel.
en zondag in bad om woensdag of 1e kerstdag vroeg klaar te zijn voor de rvs oven sessie.

twijfel ik intussen wel of t wel t zelfde deel vlees is ,omdat die van Bert een lekkere zwoerd hebt.??.
las ik op zoektocht naar een recept toevallig deze van Bert .http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/bourgondische-ham/ .
en zag dr heerlijk uit.
dus mijn ham dus ook een paar dagen in de pekel.
en zondag in bad om woensdag of 1e kerstdag vroeg klaar te zijn voor de rvs oven sessie.

twijfel ik intussen wel of t wel t zelfde deel vlees is ,omdat die van Bert een lekkere zwoerd hebt.??.