- Berichten
- 206
We gaan weer eens koud gerookte zalm maken.
Ik heb mijn inspiratie gehaald uit het filmpje van pitmaster x.
Ik heb iets meer als een kilo rietsuiker in een kom gedaan .
1 kg zeezout en de rasp van 4 citroenen. Ik had geen verse dille, dus dan maar de gedroogde variant .
Even doorroeren en dan een laagje op de bodem van een grote ovenschaal.
2 mooie zalmzijdes erop gelegd en dan de rest van het zoutmengsel erover gedaan.
Folie erover , en dan de koelkast in.
Wordt vervolgd.......
Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk
Ik heb mijn inspiratie gehaald uit het filmpje van pitmaster x.
Ik heb iets meer als een kilo rietsuiker in een kom gedaan .
1 kg zeezout en de rasp van 4 citroenen. Ik had geen verse dille, dus dan maar de gedroogde variant .
Even doorroeren en dan een laagje op de bodem van een grote ovenschaal.
2 mooie zalmzijdes erop gelegd en dan de rest van het zoutmengsel erover gedaan.
Folie erover , en dan de koelkast in.
Wordt vervolgd.......



Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk