2e kerstdag diner wat grotendeels van de bbq af is gekomen. Ik was verantwoordelijk voor het hoofdgerecht Dit jaar, dat kwam dus uiteraard van de bbq. Kon ik meteen mijn nieuwe speeltje(grilleye pro plus) testen 
Voorgerecht: gegrilde tonijn in sesamzaad op een bedje van zeewier en zeekraal met wasabi mayonaise en avocado.
Hoofdgerecht:
1e ronde: warm gerookte zalm(peper en zout tot een kern van 50?), gerookt met eik en appel.
Geserveerd met gegrilde courgette, couscous salade en aardappeltjes in 2 vormen.
2e ronde: reverse sear grain fed australian picanha(alleen zout tot een kern van 53?) en grain fed Australian ribeye(steak rub tot een kern van 54?), gerookt met eik en appel.
Geserveerd met haricot verts in spek, couscous salade en aardappeltjes in 2 vormen.
Wijn bij het hoofdgerecht: trumpeter malbec (erg lekker bij een mooie steak)
Nagerecht: bastogne koek met blauwe bessen likeur, witte chocolade en framboos mousse met bramen, blauwe bes en framboos.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

Voorgerecht: gegrilde tonijn in sesamzaad op een bedje van zeewier en zeekraal met wasabi mayonaise en avocado.
Hoofdgerecht:
1e ronde: warm gerookte zalm(peper en zout tot een kern van 50?), gerookt met eik en appel.
Geserveerd met gegrilde courgette, couscous salade en aardappeltjes in 2 vormen.
2e ronde: reverse sear grain fed australian picanha(alleen zout tot een kern van 53?) en grain fed Australian ribeye(steak rub tot een kern van 54?), gerookt met eik en appel.
Geserveerd met haricot verts in spek, couscous salade en aardappeltjes in 2 vormen.
Wijn bij het hoofdgerecht: trumpeter malbec (erg lekker bij een mooie steak)
Nagerecht: bastogne koek met blauwe bessen likeur, witte chocolade en framboos mousse met bramen, blauwe bes en framboos.








Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk