- Berichten
- 238
Vandaag voor de tweede keer ribbetjes gemaakt op mijn eitje. Uiteraard volgens het recept van Dennis "Noskos" Gisteren begonnen met vlees halen bij de slager. Een paar mooie ribben weten te scoren.
Toch maar even twee in de vriezer opgeslagen, want het werd toch wel iets te veel. Vanochtend de ribbetjes in de Rub gezet.
Na twee uurtjes in de Rub was het eitje op temperatuur en konden de ribbetjes er op.
Drie uurtjes laten liggen op een temperatuur van gemiddeld 115 graden, en daarna lekker instoppen met boter, agavesiroop en lichte basterdsuiker om een uurtje bij te komen.
Na dat uurtje ziet de wereld er heel anders uit. Nog nooit zo'n mooie kleur gezien. En om van de geur maar niet te spreken!
Na een half uurtje nog even lekker ingesmeerd met saus, en ondertussen stonden de zoete aardappeltjes er ook al naast.
Eindelijk aanvallen!!
Was weer een topdag!!
Toch maar even twee in de vriezer opgeslagen, want het werd toch wel iets te veel. Vanochtend de ribbetjes in de Rub gezet.
Na twee uurtjes in de Rub was het eitje op temperatuur en konden de ribbetjes er op.
Drie uurtjes laten liggen op een temperatuur van gemiddeld 115 graden, en daarna lekker instoppen met boter, agavesiroop en lichte basterdsuiker om een uurtje bij te komen.
Na dat uurtje ziet de wereld er heel anders uit. Nog nooit zo'n mooie kleur gezien. En om van de geur maar niet te spreken!
Na een half uurtje nog even lekker ingesmeerd met saus, en ondertussen stonden de zoete aardappeltjes er ook al naast.
Eindelijk aanvallen!!
Was weer een topdag!!
Laatst bewerkt: