- Berichten
- 297
Fijne vrienden van de warme ketels,
Vandaag maakte ik voor de tweede maal Pulled Pork.
Ik kan er heel uitvoerig interessant over doen; maar het was gewoon een probleemloze en prima run.
Injecteren, rubben, snake in de ketel, 5 uur op 120 graden (kern was toen 74 graden), inpakken met honing en boter, doorgaren naar 92, uitdampen en rusten. Nog een klein bbq-sausje erdoor voor extra pit.
Ondertussen verse tortilla’s, quacamole, salsa, sla, geraspte kaas, crème fris; awesome!
Vet blij! Zo gun je toch iedereen een bbq! Heerlijk gegeten en nog 6 zakjes voor 2 personen in de vriezer. I
It!
Vandaag maakte ik voor de tweede maal Pulled Pork.
Ik kan er heel uitvoerig interessant over doen; maar het was gewoon een probleemloze en prima run.
Injecteren, rubben, snake in de ketel, 5 uur op 120 graden (kern was toen 74 graden), inpakken met honing en boter, doorgaren naar 92, uitdampen en rusten. Nog een klein bbq-sausje erdoor voor extra pit.
Ondertussen verse tortilla’s, quacamole, salsa, sla, geraspte kaas, crème fris; awesome!
Vet blij! Zo gun je toch iedereen een bbq! Heerlijk gegeten en nog 6 zakjes voor 2 personen in de vriezer. I

Laatst bewerkt: