fearlessbastard
Tondelzoeker
- Berichten
- 17
Hallo iedereen,
vandaag gaan we voor de 2e keer een pizza op de kamado klaarmaken.
De 1e keer was helaas mislukt omdat het deeg veel te dun was en ook bleef plakken aan de pizza steen. Ik vermoed omdat de steen niet warm genoeg was, ook doe ik er nu voor de zekerheid een beetje bloem op.
Het deeg heb ik vanmorgen zelf gemaakt en laat ik 8 uur rijzen, over ca een uurtje ga ik de pizza’s vormen en bereiden.
foto’s volgen vanavond, hopen dat het lukt!
vandaag gaan we voor de 2e keer een pizza op de kamado klaarmaken.
De 1e keer was helaas mislukt omdat het deeg veel te dun was en ook bleef plakken aan de pizza steen. Ik vermoed omdat de steen niet warm genoeg was, ook doe ik er nu voor de zekerheid een beetje bloem op.
Het deeg heb ik vanmorgen zelf gemaakt en laat ik 8 uur rijzen, over ca een uurtje ga ik de pizza’s vormen en bereiden.
foto’s volgen vanavond, hopen dat het lukt!