BasBQ
Beef en Steak

2e BBQ van het jaar Pulled Pork.

 
 
 

El Chico

Stoker
Berichten
349
Voor mijn tweede BBQ sessie dit jaar had ik Pulled Pork in gedachten.
Op naar de sligro voor een stukkie vlees van 2,9 kilo, ik heb nog wat plannen met de leftovers.
Om 8.15 ging het vlees op de BBQ en kon het feest beginnen.
Nog wat koolsalade gemaakt en de glazen voorbereid.
Na het glazen en inpakken kon het wachten beginnen tot de thermometer 88 graden celcius aangaf....ok nog ff hij staat al op 87....nog ff....87....mmmm wat is er aan de hand? Dome temp nu op 115 graden, o nee he [ censuur modus aan]*&^%$#@#$%^&*&^%$#%^&*[ censuur modus uit] :blush:
Ik ezel keek alleen naar het metertje en niet onder het deksel....gas op....snel een nieuwe fles eraan en de dome temperatuur weer omhoog brengen.
Yep hij stijgt en de kernthermometer geeft 88 graden aan.
Ik had dus 45 minuten eerder van mijn broodje Pulled Pork kunnen genieten.




























 
Hoe het ook zij, het ziet er heerlijk uit, en ik blief dat wel!
 
Yummie!!
En je weet wat je met left-overs kan doen h??! En dan bedoel ik niet aan ons uitdelen ;)
 
Mooie run, ziet er echt heerlijk uit!!
 
Yummieeeee :D
 
dat lusten wij hier thuis ook zeker wel  :)
 
Zien der lekker uit die broodjes
 
nou dat lust ik wel!
 
Ziet er goed uit met ook nog eens een mooie donkere bark
 
Heerlijke broodjes, en zalige plaatjes.  :)
Dat er maar genoeg langs mogen komen dit nieuwe seizoen.

Mac
 
Terug
Bovenaan Onderaan