- Berichten
- 349
Voor mijn tweede BBQ sessie dit jaar had ik Pulled Pork in gedachten.
Op naar de sligro voor een stukkie vlees van 2,9 kilo, ik heb nog wat plannen met de leftovers.
Om 8.15 ging het vlees op de BBQ en kon het feest beginnen.
Nog wat koolsalade gemaakt en de glazen voorbereid.
Na het glazen en inpakken kon het wachten beginnen tot de thermometer 88 graden celcius aangaf....ok nog ff hij staat al op 87....nog ff....87....mmmm wat is er aan de hand? Dome temp nu op 115 graden, o nee he [ censuur modus aan]*&^%$#@#$%^&*&^%$#%^&*[ censuur modus uit] :blush:
Ik ezel keek alleen naar het metertje en niet onder het deksel....gas op....snel een nieuwe fles eraan en de dome temperatuur weer omhoog brengen.
Yep hij stijgt en de kernthermometer geeft 88 graden aan.
Ik had dus 45 minuten eerder van mijn broodje Pulled Pork kunnen genieten.









Op naar de sligro voor een stukkie vlees van 2,9 kilo, ik heb nog wat plannen met de leftovers.
Om 8.15 ging het vlees op de BBQ en kon het feest beginnen.
Nog wat koolsalade gemaakt en de glazen voorbereid.
Na het glazen en inpakken kon het wachten beginnen tot de thermometer 88 graden celcius aangaf....ok nog ff hij staat al op 87....nog ff....87....mmmm wat is er aan de hand? Dome temp nu op 115 graden, o nee he [ censuur modus aan]*&^%$#@#$%^&*&^%$#%^&*[ censuur modus uit] :blush:
Ik ezel keek alleen naar het metertje en niet onder het deksel....gas op....snel een nieuwe fles eraan en de dome temperatuur weer omhoog brengen.
Yep hij stijgt en de kernthermometer geeft 88 graden aan.
Ik had dus 45 minuten eerder van mijn broodje Pulled Pork kunnen genieten.








