- Berichten
- 46
Dag leden van het genootschap,
Afgelopen week was mijn zoon 21 geworden. Hij wilde graag zijn verjaardag vieren met een ‘21 Diner’ voor zijn vrienden.
13 vrienden uitgenodigd. We hadden het plan gemaakt om een mooi hoofdgerecht samen te stellen van de Q.
Voorgerecht van Carpaccio volgens traditioneel Italiaans gerecht met de rucola sla onder (!) de carpaccio. Geleverd door Driessen Food in Bunnik
Hoofdgerecht van Bavette, geroosterde groene asperges en tomaatjes en met geroosterde aardappeltjes uit de oven
Nagerecht was een grand dessert van petit fours en vanille ijs met slagroom en chocoladesaus.
was hard werken, maar erg leuk en succesvol.
gisteren een cote de boeuf soldaat gemaakt was ook weer lekker
fijne zondag nog
Harm
Afgelopen week was mijn zoon 21 geworden. Hij wilde graag zijn verjaardag vieren met een ‘21 Diner’ voor zijn vrienden.
13 vrienden uitgenodigd. We hadden het plan gemaakt om een mooi hoofdgerecht samen te stellen van de Q.
Voorgerecht van Carpaccio volgens traditioneel Italiaans gerecht met de rucola sla onder (!) de carpaccio. Geleverd door Driessen Food in Bunnik
Hoofdgerecht van Bavette, geroosterde groene asperges en tomaatjes en met geroosterde aardappeltjes uit de oven
Nagerecht was een grand dessert van petit fours en vanille ijs met slagroom en chocoladesaus.
was hard werken, maar erg leuk en succesvol.
gisteren een cote de boeuf soldaat gemaakt was ook weer lekker
fijne zondag nog
Harm