- Berichten
- 543
Vandaag eerst 4 bearcanburgers via indirect op 160gr gemaakt en daarna de Tomahawk in cavemanstyle.
Gemaakt van rundergehakt met een vulling van champignon, paprika, ui, knoflook en aubergine en 2 afgetopt met cheddar en 2 met geraspte kaas.
Een uur en 10 minuten met rookhout (Weber Wiskey)
https://gyazo.com/2b4131b7757431b2c7293b00eea3da19
https://gyazo.com/4a83cce27fd45919467b951d7aeb0a54
Voor alle foto's zie: http://1drv.ms/1HOddhq
Gemaakt van rundergehakt met een vulling van champignon, paprika, ui, knoflook en aubergine en 2 afgetopt met cheddar en 2 met geraspte kaas.
Een uur en 10 minuten met rookhout (Weber Wiskey)
https://gyazo.com/2b4131b7757431b2c7293b00eea3da19
https://gyazo.com/4a83cce27fd45919467b951d7aeb0a54
Voor alle foto's zie: http://1drv.ms/1HOddhq