P
PatrickEhv
Gast
Hoi,
ik heb dus 2 vragen ik zat wat rond te neuzen op het forum en zag ergens dat iemand hout op de brikketten legt. Nu begrijp ik dat dat rookhout is en dat dat een geur en smaak afgeeft. Kan je dat altijd doen of is dat voor een bereiding die meerdere uren nodig heeft? En wat voor hout kan je het beste gebruiken voor de eerste keer?
Vraag 2:
ik heb me laatst laten vertellen dat je het beste een mengsel kan gebruiken van houtskool en briketten. Op de vraag waarom kreeg ik van die persoon geen echt duidelijk antwoord, vandaar dat ik hem hier stel. En wat is het handigst om te doen of te gebruiken als ik voor een "normale" bbq sessie, denk aan worstjes, hamburgertjes, speklappies en sat?tjes voor 15 man tijdens een housewarming aan brandstof gebruik?
ik ben benieuwd,
alvast bedankt
ik heb dus 2 vragen ik zat wat rond te neuzen op het forum en zag ergens dat iemand hout op de brikketten legt. Nu begrijp ik dat dat rookhout is en dat dat een geur en smaak afgeeft. Kan je dat altijd doen of is dat voor een bereiding die meerdere uren nodig heeft? En wat voor hout kan je het beste gebruiken voor de eerste keer?
Vraag 2:
ik heb me laatst laten vertellen dat je het beste een mengsel kan gebruiken van houtskool en briketten. Op de vraag waarom kreeg ik van die persoon geen echt duidelijk antwoord, vandaar dat ik hem hier stel. En wat is het handigst om te doen of te gebruiken als ik voor een "normale" bbq sessie, denk aan worstjes, hamburgertjes, speklappies en sat?tjes voor 15 man tijdens een housewarming aan brandstof gebruik?
ik ben benieuwd,
alvast bedankt