- Berichten
- 505
Zo afgelopen weekend de kookclub van het werk op visite gehad. Aangezien ik kookte moest het thema bbq zijn. Ze verwachtten een standaard verbrande sateetjes grill denk ik, maar het menu was iets uitgebreider.
Vooraf heb ik brie van de plank met thijm en honing, brie van de plank met abrikozenjam en pecans en roosterbrood van Mac geserveerd.
Het hoofd was Couscous salade, Melanzane alla Parmigiana, Twice baked potatoes van Noskos, Bobby Flays plank Salmon en Cote de Boeuff. De toetjes waren Taartjes van filodeeg, gevuld met vanilleroom frambozen en blauwe bessen http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=12849 en Gesmoorde ananas http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3483.
Te druk en in paniek om fotos te maken, dus allemaal niet gebeurd, alhoewel ik nog wel wel een fotootje heb van de opstelling en de brie.
Dit weekend andere bbq-uitdaging, buurtfeest van 30 volwassenen en 18 kinderen van voeding voorzien.
Eindelijk de kans om eens wat 'echts' te serveren ipv van massaspeklappen en spiesjes. Dus het worden spareribs, pulled pork en zalm. Voor de kindertjes broodjes met worst die ik morgen even moet draaien. Dan nog wat salade erbij en dan moet het eigenlijk wel goed zijn. Best wat werk denk ik, maar ik begin vanavond, en de kool voor de coleslaw komt geraspt en wel van de groenteboer. Hopelijk vergeet ik nu niet om fotos te maken.
Vooraf heb ik brie van de plank met thijm en honing, brie van de plank met abrikozenjam en pecans en roosterbrood van Mac geserveerd.
Het hoofd was Couscous salade, Melanzane alla Parmigiana, Twice baked potatoes van Noskos, Bobby Flays plank Salmon en Cote de Boeuff. De toetjes waren Taartjes van filodeeg, gevuld met vanilleroom frambozen en blauwe bessen http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=12849 en Gesmoorde ananas http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3483.
Te druk en in paniek om fotos te maken, dus allemaal niet gebeurd, alhoewel ik nog wel wel een fotootje heb van de opstelling en de brie.


Dit weekend andere bbq-uitdaging, buurtfeest van 30 volwassenen en 18 kinderen van voeding voorzien.
Eindelijk de kans om eens wat 'echts' te serveren ipv van massaspeklappen en spiesjes. Dus het worden spareribs, pulled pork en zalm. Voor de kindertjes broodjes met worst die ik morgen even moet draaien. Dan nog wat salade erbij en dan moet het eigenlijk wel goed zijn. Best wat werk denk ik, maar ik begin vanavond, en de kool voor de coleslaw komt geraspt en wel van de groenteboer. Hopelijk vergeet ik nu niet om fotos te maken.