Nadat we een tijdje terug eindelijk een grotere vriezer hadden gekocht.
Nog geen tijd gehad (teveel in buitenland voor werk)om de makro te bezoeken.
Maar afgelopen zaterdag even langs geweest en een een doos procureur gekocht. En uiteraard nog wat ander spul. ( doos ribben, paarden haas, tournados, biefstukken en wat stoofvlees eindelijk weer eens wat paardenvlees)
Gisteren 2 procureurs uit de vriezer en laten ontdooien.
1 procureur gaat met een Southern Succor Pork Rub en de andere is met BBG champion rub, en ge?njecteerd met BBG recept
Primo gestoomde met black ranch en wat JD rookhout.
Zal mijn benieuwen morgen hoe het verschil is tussen de 2
Foto's en temp's volgen later.
Gaan zo de oogjes sluiten. Want morgen vroeg op, want me vrouw is morgen jarig.
Zo hier dan de verlaten Foto's
De kandidaten.
klaar voor de start
Mister Southern Succor Rub
Pulled
Lonely Bob ( was ff vergeten een foto met bijna klaar met ze 2?n te nemen)
Bob voor de pull
Bob Na de Pull
Omdat ik de southern eigenlijk altijd maakte zonder te injecteren dit keer ook niet gedaan, en Big Bob wel.
Viel me op dat Bob dus makkelijker te pullen was, Dus volgende keer gaan we zeker weer injecteren.
Smaak van Bob is zeer zeker ook voor herhaling vatbaar. al zal ik hem wel wat meer Uphm (lees Pit) willen geven.
Zo nu eerst ff naar de bakker, nieuwe Bollen halen. Had niet verwacht dat hij nu al klaar was.
Dus ff geen foto van het broodje. ( nu alleen maar ff zo geproefd tijdens het pullen 8)
Grafiek is gemaakt met Igrill, maar die temp wijkt een paar graden af met me maverick. Voorheen altijd met de maverick gewerkt. Dus die temp aan gehouden om er af te halen.
Igrill maakt er ook een zooitje van als hij een plaatje van de grafiek moet maken, dus tijden zijn er bijna niet uit te halen. en als CSV exportern wilt hij ook niet (crash) ;(
Je vraagt je misschien af waarom eerst de PP met de rode lijn er af, daar had ik dus me maverick in zitten. en dacht eigenlijk de witte was, kwam daar achter nadat ik klaar was me pullen van de eerste. 2de Pulled had ik er op laten liggen, dus die is nog even warmer geworden.
Nog geen tijd gehad (teveel in buitenland voor werk)om de makro te bezoeken.
Maar afgelopen zaterdag even langs geweest en een een doos procureur gekocht. En uiteraard nog wat ander spul. ( doos ribben, paarden haas, tournados, biefstukken en wat stoofvlees eindelijk weer eens wat paardenvlees)
Gisteren 2 procureurs uit de vriezer en laten ontdooien.
1 procureur gaat met een Southern Succor Pork Rub en de andere is met BBG champion rub, en ge?njecteerd met BBG recept
Primo gestoomde met black ranch en wat JD rookhout.
Zal mijn benieuwen morgen hoe het verschil is tussen de 2
Foto's en temp's volgen later.
Gaan zo de oogjes sluiten. Want morgen vroeg op, want me vrouw is morgen jarig.
Zo hier dan de verlaten Foto's
De kandidaten.

klaar voor de start

Mister Southern Succor Rub

Pulled

Lonely Bob ( was ff vergeten een foto met bijna klaar met ze 2?n te nemen)

Bob voor de pull

Bob Na de Pull

Omdat ik de southern eigenlijk altijd maakte zonder te injecteren dit keer ook niet gedaan, en Big Bob wel.
Viel me op dat Bob dus makkelijker te pullen was, Dus volgende keer gaan we zeker weer injecteren.
Smaak van Bob is zeer zeker ook voor herhaling vatbaar. al zal ik hem wel wat meer Uphm (lees Pit) willen geven.
Zo nu eerst ff naar de bakker, nieuwe Bollen halen. Had niet verwacht dat hij nu al klaar was.
Dus ff geen foto van het broodje. ( nu alleen maar ff zo geproefd tijdens het pullen 8)
Grafiek is gemaakt met Igrill, maar die temp wijkt een paar graden af met me maverick. Voorheen altijd met de maverick gewerkt. Dus die temp aan gehouden om er af te halen.
Igrill maakt er ook een zooitje van als hij een plaatje van de grafiek moet maken, dus tijden zijn er bijna niet uit te halen. en als CSV exportern wilt hij ook niet (crash) ;(

Je vraagt je misschien af waarom eerst de PP met de rode lijn er af, daar had ik dus me maverick in zitten. en dacht eigenlijk de witte was, kwam daar achter nadat ik klaar was me pullen van de eerste. 2de Pulled had ik er op laten liggen, dus die is nog even warmer geworden.