Mollos
Sprokkelaar
- Berichten
- 45
Gisteren samen met een vriend lekker aan het koken geweest.
Eerst begonnen de zalm te marineren met teriyaki saus, voordat deze op de plank ging nog wat gemalen peper en sesamzaad es er overheen. Op de bbq nog wat appelhout er bij gegooid.
Daarbij bimi eerst offset gegaard, daarna even afgegrild en ingesmeerd met Tomasu sojasaus, en wat maldon zout erover. De prei zwartgeblakerd, buitenste laagje eraf en ook even met Tomasu besmeerd.
Daarna een kleine entrecote gegrild welke even in chimichurry marinade heeft gezeten. Baby romaine sla door de helft. Olijfolie, zout, peper en pul biber erover en eventjes op de grill. Daarna wat citroenrasp, citroensap en extra olijfolie erover.
Lekker wit wijntje erbij. Het was weer heerlijk. De groenten waren stuk voor stuk fantastisch, moet ik meer mee gaan proberen.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Eerst begonnen de zalm te marineren met teriyaki saus, voordat deze op de plank ging nog wat gemalen peper en sesamzaad es er overheen. Op de bbq nog wat appelhout er bij gegooid.
Daarbij bimi eerst offset gegaard, daarna even afgegrild en ingesmeerd met Tomasu sojasaus, en wat maldon zout erover. De prei zwartgeblakerd, buitenste laagje eraf en ook even met Tomasu besmeerd.


Daarna een kleine entrecote gegrild welke even in chimichurry marinade heeft gezeten. Baby romaine sla door de helft. Olijfolie, zout, peper en pul biber erover en eventjes op de grill. Daarna wat citroenrasp, citroensap en extra olijfolie erover.

Lekker wit wijntje erbij. Het was weer heerlijk. De groenten waren stuk voor stuk fantastisch, moet ik meer mee gaan proberen.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk