BasBQ
Beef en Steak

2,3" Ribeye (6 cm dikke ribeye)

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.654
Vandaag een stevige ribeye (dikte 6cm, 600 gr) op de BGE gelegd.
Langzaam gegaard bij een temp van 130 C tot een kern temp van 46 C
Laten rusten, BGE opgestookt naar 250 C en aan beide zijden 2 min geseared.
Lekker met frietjes en een biertje.

IMG_6870.jpg

IMG_6871.jpg
IMG_6873.jpg
IMG_6875.jpg
IMG_6876.jpg
IMG_6877.jpg
 
Poh, lekker peter.

Mediterraans gekruid ofzo?
 
So de knetter, dat ziet er goed uit!
Heb je ook nog rookhout gebruikt?
 
Top vleesje! Mooi gelukt zo.
 
Sowee! Dat ziet er goed uit! 👌
Hier toevallig dezelfde plannen voor morgen! Ook zo’n dikke ribeye ligt te wachten in de koelkast om op het ei te mogen! 😃 Es kijken of ik ‘m ook zo mooi kan krijgen!
 
Mooi man, die ‘backdraft’ sticker… je moet jezelf blijven herinneren aan die keer dat haren van je armen schroeiden en de wenkbrouwen opkrulden. Ik vergeet het nog wel eens als ik teveel dingen tegelijk aan het doen ben. Anywayzz, mooi stukje ribeye, ben alweer een verlanglijstje voor mijn slager aan het maken. :cool:
 
Poh, lekker peter.

Mediterraans gekruid ofzo?
So de knetter, dat ziet er goed uit!
Heb je ook nog rookhout gebruikt?
Mooi stukje vlees, puike couisson 👍🏻👍🏻
(Of hoe je dat ook sgreift 🤪)
Mooi man, die ‘backdraft’ sticker… je moet jezelf blijven herinneren aan die keer dat haren van je armen schroeiden en de wenkbrouwen opkrulden. Ik vergeet het nog wel eens als ik teveel dingen tegelijk aan het doen ben. Anywayzz, mooi stukje ribeye, ben alweer een verlanglijstje voor mijn slager aan het maken. :cool:
Inderdaad, mediterraans gekruid met eigen mix. 😋

Deze keer geen rookhout gebruikt. Volgende keer weer.

Cuisson is inderdaad zonder "o". 🤔

Sappig en dik is beter dan droog en dun. 😎
 
Terug
Bovenaan Onderaan