BasBQ
Beef en Steak

1ste BCC op de WSM

 
 

Boks

Sprokkelaar
Berichten
34
Goedemorgen!!

Wat is het toch lekker om vakantie te hebben. Mooi de tijd om wat puntjes van de bekende bucket-list af te strepen. Gisteren was het tijd voor de Beer Can Chicken. Richting de plaatselijke turk om 2 kippetjes te scoren!

En daar liggen de chickies dan! Klaar om ingesmeerd te worden.


Met den bips op het blikje!


Even zwaaien voordat we de warmte in gaan!


Na ongeveer 1,5 uurtjes op 150 ? 160 graden hadden ze een kern.temp van 73 graden. Ze mochten er vanaf!


Happen die handel!!


Zoals al vaker aangegeven hier was het velletje niet helemaal krokant. Volgende keer mn roostertje direct boven de kooltjes (op de kolenring om de kippetjes nog even af te grillen.

De smaak was top en ze waren nog hartstikke sappig. Dit was niet mn laatste BCC!!.

 
Lekker hoor!
 
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je stickertje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan