- Berichten
- 706
Vandaag voor de eerste keer mijn spit gebruikt. Heb het recept van Silvester1986 en van https://melebest.nl/gyros/ gebruikt maar dan met kippedijen. Daar had ik er nog genoeg van in de vriezer.
Dit is prima gelukt zo voor de 1e x.
De kippedijen 1 nacht in de marinade gezet.
Daarna nog 4 uurtjes in de gyros kruiden. Wel kant en klare hoor. Werkte voor mij prima.
Hierna lekker gesmeerd om de dijen netjes op de spies te krijgen.
Ondertussen op mijn oude weber de kooltjes in de fik gestoken.
Meater+ erin en draaien maar. Deze werkt echt mooi.
Na 2 uurtjes even stiekem een stukje geproeft. Al zeg ik 't zelf lekker hoor
Na 2 en half uur ongeveer temp van 74 graden bereikt en het op een pitabroodje genuttigd.
De Q blijft machtig mooi op temp zelfs in deze kou. Tuurlijk staat hij aardig uit de wind. Maar toch ben echt blij met mijn weber
Verstuurd vanaf mijn STK-L21 met Tapatalk
Bekijk bijlage 15505
Dit is prima gelukt zo voor de 1e x.
De kippedijen 1 nacht in de marinade gezet.
Daarna nog 4 uurtjes in de gyros kruiden. Wel kant en klare hoor. Werkte voor mij prima.
Hierna lekker gesmeerd om de dijen netjes op de spies te krijgen.
Ondertussen op mijn oude weber de kooltjes in de fik gestoken.
Meater+ erin en draaien maar. Deze werkt echt mooi.
Na 2 uurtjes even stiekem een stukje geproeft. Al zeg ik 't zelf lekker hoor

Na 2 en half uur ongeveer temp van 74 graden bereikt en het op een pitabroodje genuttigd.
De Q blijft machtig mooi op temp zelfs in deze kou. Tuurlijk staat hij aardig uit de wind. Maar toch ben echt blij met mijn weber

Verstuurd vanaf mijn STK-L21 met Tapatalk
Bekijk bijlage 15505
Laatst bewerkt: