Gisteren rond 13u mijn stukje spiering van 1.2 kg opgelegd op 125 graden. Gehoopt om na mijn werk in te pakken. Wanneer ik om 19u thuis kwam, zag ik dat mijn vlees al 82 graden had en dus de stoll al gepasseerd was. Dus gewoon nog uurtje of 2 verder laten liggen. Om uiteindelijk om 21u hem van de kamado te halen.
Kwartiertje laten open liggen daarna 3kwartier laten rusten in aluminium folie om daarna te pullen. Om daarna in de frigo te leggen tot vandaag. Vandaag 2 potten opgezet en de spiering verdeeld hierover. Beide wat cola toegevoegd en de ene barbecoa bbq saus toegevoegd en de andere blue hogs chipotle. De helft aan de buren gegeven de helft voor ons. Iedereen vond het zeer geslaagd en super lekker. Echter vond ik het nog wat uitgedroogd, maar dat had ik gisteren al geproefd en gezien na het pullen. Iemand nog tips. Hieronder nog wat beelden.
Kwartiertje laten open liggen daarna 3kwartier laten rusten in aluminium folie om daarna te pullen. Om daarna in de frigo te leggen tot vandaag. Vandaag 2 potten opgezet en de spiering verdeeld hierover. Beide wat cola toegevoegd en de ene barbecoa bbq saus toegevoegd en de andere blue hogs chipotle. De helft aan de buren gegeven de helft voor ons. Iedereen vond het zeer geslaagd en super lekker. Echter vond ik het nog wat uitgedroogd, maar dat had ik gisteren al geproefd en gezien na het pullen. Iemand nog tips. Hieronder nog wat beelden.