- Berichten
- 9
Het eerste weekend met zon moet direct goed gebruikt worden.
Begin van de week Spareribs besteld bij Nice to Meat en deze werden vrijdag bezorgd. Direct de koeling in om ze zaterdag lekker te verwennen met een zelfgemaakte Rub, welke ik had geleend van Ralphs bbq Tube
.
Vliesje eraf en strooien maar.
De bbq klaar maken met de Snake methode en gedroogd appelhout uit de tuin van familie.
Na de Ecobrasa op temperatuur gebracht te hebben kan het mooie stukje vlees op de bbq.
De eerste run heb ik gehouden op 150 minuten, maar na een half uur had het gevoel dat ik de ribbetjes beter plat kon leggen.
En dan breekt het wachten aan, en wat kun je beter doen om in de tuin te zitten en jezelf maar lekker te verwennen. En te kijken hoe het op de achtergrond gaat.
De 1e run is een feit en het inpakken gaat beginnen.
Nadat run 2 de 100 minuten aantikt, kunnen de ribbetjes eraf en mag ik het cadeautje uitpakken.
Daarna de ribbetjes terug op het rooster en het lakken kan beginnen.
Voor deze run heb ik 40 minuten aangehouden.
Nadat de vrouw en zoonlief van hun werk zijn gekomen, kunnen we lekker aan de slag om het resultaat te proeven en mezelf een cijfer te geven.
De smaak was perfect en het vlees lekker mals en zeker niet droog.
Wat ik wel vond is dat de ribbetjes mijn inziens de 1e run langer had gemogen.
Al met al was het voor de eerste keer goed gelukt en neem ik mijn ervaringen mee naar de volgende keer.
Het cijfer wat ik mezelf geef is een 7,5. Zo hoog heb ik vroeger op school nog nooit gescoord
.
Uiteindelijk is het bordje geplunderd en was de vrouw blij.
Dank dat ik mijn zaterdag mocht delen met jullie.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Begin van de week Spareribs besteld bij Nice to Meat en deze werden vrijdag bezorgd. Direct de koeling in om ze zaterdag lekker te verwennen met een zelfgemaakte Rub, welke ik had geleend van Ralphs bbq Tube


Vliesje eraf en strooien maar.

De bbq klaar maken met de Snake methode en gedroogd appelhout uit de tuin van familie.

Na de Ecobrasa op temperatuur gebracht te hebben kan het mooie stukje vlees op de bbq.

De eerste run heb ik gehouden op 150 minuten, maar na een half uur had het gevoel dat ik de ribbetjes beter plat kon leggen.

En dan breekt het wachten aan, en wat kun je beter doen om in de tuin te zitten en jezelf maar lekker te verwennen. En te kijken hoe het op de achtergrond gaat.

De 1e run is een feit en het inpakken gaat beginnen.


Nadat run 2 de 100 minuten aantikt, kunnen de ribbetjes eraf en mag ik het cadeautje uitpakken.

Daarna de ribbetjes terug op het rooster en het lakken kan beginnen.
Voor deze run heb ik 40 minuten aangehouden.

Nadat de vrouw en zoonlief van hun werk zijn gekomen, kunnen we lekker aan de slag om het resultaat te proeven en mezelf een cijfer te geven.

De smaak was perfect en het vlees lekker mals en zeker niet droog.
Wat ik wel vond is dat de ribbetjes mijn inziens de 1e run langer had gemogen.
Al met al was het voor de eerste keer goed gelukt en neem ik mijn ervaringen mee naar de volgende keer.
Het cijfer wat ik mezelf geef is een 7,5. Zo hoog heb ik vroeger op school nog nooit gescoord

Uiteindelijk is het bordje geplunderd en was de vrouw blij.

Dank dat ik mijn zaterdag mocht delen met jullie.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk