- Berichten
- 72
Ik wou de pulled pork bewaren tot de housewarming,
Maar kon mij niet inhouden.
Gisteravond de procureur geïnjecteerd met het recept van noskos met enige aanpassingen.
Ik heb de uiengranulaat vervangen door gemberpoeder en Jack Daniels toegevoegd.
Lekker een kort nachtje laten intrekken.
Vanmorgen om half 7 eruit en de kamado aangestoken
De temperatuur om 07.15 mooi stabiel op 120°
Half 8 de procureur erop gelegd,
Samen met 2 blokjes kersen.
En precies om half 1 stond er 73° op de meter.
Ingesmeerd met de glace naar het recept van noskos maar dan wederom met Jack Daniels als extra toevoeging.
Om half 3 stond de meter op 79°
Toen dubbel ingepakt.
Tegen 4 tikte ik de 88° aan,
Maar nog best wat weerstand.
Uiteindelijk tot 94 graden laten liggen.
Om 5 uur ingepakt nadat en in de koelbox gelegd met een handdoek erom.
Vriendin en dochter waren hier tegen 6 en moeder kwam ook aan.
Vlees was heerlijk mals om uit elkaar te trekken,
En wederom de saus aangemaakt met een goede scheut Jack.
Voor de allereerste keer pulled pork vond ik het zeer goed gelukt al zeg ik het zelf.
Ook de visite was erg te spreken.
Volgende keer ga ik proberen het in de nacht te doen.
Bedankt allemaal voor de tips !
Met vriendelijke groet
Arjan
Ps.
Ik wou even mijn rooster schoonbranden en de deflectors,
En met mijn slimme kop de hete deflectors op beide sidetables gelegd..
Iemand een tip voor goede nieuwe verf?
Maar kon mij niet inhouden.
Gisteravond de procureur geïnjecteerd met het recept van noskos met enige aanpassingen.
Ik heb de uiengranulaat vervangen door gemberpoeder en Jack Daniels toegevoegd.
Lekker een kort nachtje laten intrekken.
Vanmorgen om half 7 eruit en de kamado aangestoken
De temperatuur om 07.15 mooi stabiel op 120°
Half 8 de procureur erop gelegd,
Samen met 2 blokjes kersen.
En precies om half 1 stond er 73° op de meter.
Ingesmeerd met de glace naar het recept van noskos maar dan wederom met Jack Daniels als extra toevoeging.
Om half 3 stond de meter op 79°
Toen dubbel ingepakt.
Tegen 4 tikte ik de 88° aan,
Maar nog best wat weerstand.
Uiteindelijk tot 94 graden laten liggen.
Om 5 uur ingepakt nadat en in de koelbox gelegd met een handdoek erom.
Vriendin en dochter waren hier tegen 6 en moeder kwam ook aan.
Vlees was heerlijk mals om uit elkaar te trekken,
En wederom de saus aangemaakt met een goede scheut Jack.
Voor de allereerste keer pulled pork vond ik het zeer goed gelukt al zeg ik het zelf.
Ook de visite was erg te spreken.
Volgende keer ga ik proberen het in de nacht te doen.
Bedankt allemaal voor de tips !
Met vriendelijke groet
Arjan
Ps.
Ik wou even mijn rooster schoonbranden en de deflectors,
En met mijn slimme kop de hete deflectors op beide sidetables gelegd..
Iemand een tip voor goede nieuwe verf?
