- Berichten
- 54
Hij lag al een tijdje in de vriezer maar vandaag dan toch voor het eerst klaar gemaakt! Pulled Pork
gisteravond al even in de rub gezet en mooi een nachtje laten staan.
Vandaag rond 13 uur begonnen en de bbq aangestoken. Meteen even wat pompoen meegerookt aangezien ik ook een pompoensoepje binnen ben gaan maken, mooie combinatie dacht ik zo.
Al met al verliep het goed, alleen begon de tijd wel wat te dringen voor het avondeten, om half 6 was die op 69 graden dus kon die bijna ingepakt worden.
Het is uiteindelijk 20:15 geworden voordat die klaar was, dacht dat het wel wat sneller zou gaan aangezien het een klein stuk was maar dat viel even tegen, dus vanavond maar de pompoensoep opgegeten
pulled pork is een late night snack geworden. Maar was erg goed gelukt en smaakte erg lekker, zeker vaker maken!

gisteravond al even in de rub gezet en mooi een nachtje laten staan.
Al met al verliep het goed, alleen begon de tijd wel wat te dringen voor het avondeten, om half 6 was die op 69 graden dus kon die bijna ingepakt worden.
