Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
WoW netjes man, goeie tip ook om ze te stapelen. Heb jij enige idee hoelang een ribeye van 3,8 kg er op moet, wil hem reverse sear maken maar zit een beetje met de planning!Bram zei:Mooie run PP heb je gehad. Ziet er allemaal top uit.
Gefeliciteerd met je knorrie.
Of je nu 2kg of 6kg procureur op de BBQ gooit maakt niet uit. Wel even op je plaatsing letten. Dat er geen vlees buiten de convector uit steekt. Om verbrande randjes te voorkomen. En een beetje ruimte tussen de stukken. Zodat de rook er mooi omheen kan.
Ik doe enkel PP runs met 3 stukken procureur. Je verbruikt namelijk evenveel houtskool. En voorraad PP is altijd welkom
Zo liggen ze op mijn BGE L.
gerardvld zei:WoW netjes man, goeie tip ook om ze te stapelen. Heb jij enige idee hoelang een ribeye van 3,8 kg er op moet, wil hem reverse sear maken maar zit een beetje met de planning!Bram zei:Mooie run PP heb je gehad. Ziet er allemaal top uit.
Gefeliciteerd met je knorrie.
Of je nu 2kg of 6kg procureur op de BBQ gooit maakt niet uit. Wel even op je plaatsing letten. Dat er geen vlees buiten de convector uit steekt. Om verbrande randjes te voorkomen. En een beetje ruimte tussen de stukken. Zodat de rook er mooi omheen kan.
Ik doe enkel PP runs met 3 stukken procureur. Je verbruikt namelijk evenveel houtskool. En voorraad PP is altijd welkom
Zo liggen ze op mijn BGE L.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ok super hou ik daar ongeveer rekening mee! Thanxkapteyn zei:gerardvld zei:WoW netjes man, goeie tip ook om ze te stapelen. Heb jij enige idee hoelang een ribeye van 3,8 kg er op moet, wil hem reverse sear maken maar zit een beetje met de planning!Bram zei:Mooie run PP heb je gehad. Ziet er allemaal top uit.
Gefeliciteerd met je knorrie.
Of je nu 2kg of 6kg procureur op de BBQ gooit maakt niet uit. Wel even op je plaatsing letten. Dat er geen vlees buiten de convector uit steekt. Om verbrande randjes te voorkomen. En een beetje ruimte tussen de stukken. Zodat de rook er mooi omheen kan.
Ik doe enkel PP runs met 3 stukken procureur. Je verbruikt namelijk evenveel houtskool. En voorraad PP is altijd welkom
Zo liggen ze op mijn BGE L.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ligt aan de temperatuur van je Q Tot een kern van 48 graden ben ik doorgaans 45 minuten tot een uurtje kwijt.
gerardvld zei:WoW netjes man, goeie tip ook om ze te stapelen. Heb jij enige idee hoelang een ribeye van 3,8 kg er op moet, wil hem reverse sear maken maar zit een beetje met de planning!
Top ga hem morgen zo maken, zal wat foto?s posten zondag! Super bedanktBram zei:gerardvld zei:WoW netjes man, goeie tip ook om ze te stapelen. Heb jij enige idee hoelang een ribeye van 3,8 kg er op moet, wil hem reverse sear maken maar zit een beetje met de planning!
Ik denk garen tot kern 48gr en dan stevig af grillen. Low en slow zal zeker 2u duren. Maar pin me er niet op vast. Elk stuk vlees reageerde anders. Op lage temperatuur (100gr) beginnen met roken voor het eerste uur. En als de tijd in het geding komt temp verhogen naar 150gr. Vlees afdekken en bbq opstoken. Dan 2min per kant grillen. Zo zou ik het doen iig. Miss dat er iemand is met een beter tip. Of ervaringen.
Ja die gasten hadden nog nooit een bbq op deze wijze meegemaakt wat het extra leuk maakte. Ribeye heeft net iets langer als 2 uur gelegen daarna even aangeschroeid, was heerlijk mals!Bram zei:Dat is helemaal goed gekomen zo te zien. Ribeye ziet er ook goed uit. Hoe lang had ie nou uiteindelijk nodig op de Q?