Gister was het eindelijk zo ver mijn eerste pulled pork!
Een mooi stuk procureur van 2,2 kg vrijdag ingesmeerd met mosterd en daarna de rub erover.
.
24 uur in de koelkast gelaten en zondagmorgen om 08.30 uur was het dan zover. De eerste 4,5 uur lekker gerookt met cherry chunks en ieder uur bespoten met Jack Daniels en appelsap en appelazijn.
Na een uur of 3 zag hij er zo uit!
Daarna nog 4,5 uur ingepakt in de folie en toen gaf de thermometer een 88 graden aan. Ik sprong natuurlijk gelijk op en prikte een paar keer met een thermometer in het vlees deze was boterzacht geworden!
Even laten rusten en de PP daarna uit elkaar getrokken en wat extra kruiden toegevoegd.
Voor een eerste run was ik super tevreden, en hij smaakte fantastisch!!
Aankomende weekend krijg ik aardig wat eters en maak ik 6 kg in 1 run, ben van plan de volgende keer te injecteren.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Een mooi stuk procureur van 2,2 kg vrijdag ingesmeerd met mosterd en daarna de rub erover.

24 uur in de koelkast gelaten en zondagmorgen om 08.30 uur was het dan zover. De eerste 4,5 uur lekker gerookt met cherry chunks en ieder uur bespoten met Jack Daniels en appelsap en appelazijn.

Na een uur of 3 zag hij er zo uit!

Daarna nog 4,5 uur ingepakt in de folie en toen gaf de thermometer een 88 graden aan. Ik sprong natuurlijk gelijk op en prikte een paar keer met een thermometer in het vlees deze was boterzacht geworden!

Even laten rusten en de PP daarna uit elkaar getrokken en wat extra kruiden toegevoegd.

Aankomende weekend krijg ik aardig wat eters en maak ik 6 kg in 1 run, ben van plan de volgende keer te injecteren.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk