BasBQ
Beef en Steak

1e keer pulled pork

 
 

wildi25801

Vuurmaker
Berichten
65
Vandaag de eerste keer pulled pork gemaakt en alles is goed gegaan op 1 punt na en dat is na het glazen loopt de temperatuur te veel op.
Nou is mijn vraag als ik de deksel open heb is het dan beter om de schuif beneden dicht te hebben?
889473f40ac8a2fc4d4631014574a282.jpg

66e77b8c9165b2bd5cc39a49fdba297e.jpg

04fd306dc9f875582f71a9eede0d04e0.jpg

a0566ee21ba27ccaa65ef60b435d2f17.jpg

15cfe3d9be77690f5b5af47c6216c365.jpg

En het smaakt goed
 
Lekker hoor. Gefeliciteerd met je Knorretje.
Ik doe het wel, schuiven onder dicht bij openen deksel.
En uiteraard deksel zo kort mogelijk open.
En na sluiten deksel even wachten met terug openzetten van de schuiven. Gewoon even de temp in de gaten houden
 
Niks mis mee. Gefeliciteerd met het knorretje.
 
dank je wel allemaal het was leuk om te doen en het is me al opgevallen dat een temperatuur meter met bluetooth handig is. de bbq blijft wel redelijk stabiel maar voor een eerste keer toch veel in de gaten gehouden
 
Terug
Bovenaan Onderaan