BasBQ
Beef en Steak

1e keer Pulled Pork uit Kamado Big Joe

 

HK flavour

Tondelzoeker
Berichten
21
Beste BBQ gasten,

Afgelopen nacht om 00.10 uur thuisgekomen.

Pulled Pork voorbereiden. 3.6kg procureur ge?njecteerd met appelsap, appelazijn, PP rub (Noskos).


31f69c13aa94351766ec7962aeb96559.jpg


Sent from my MI 5 using Tapatalk

 
Temperatuur kern is nu 37 graden
075d64d69e2553f7d772409245317058.jpg


Een uur later en we zitten op inmiddels 50 graden.


067905128bb30c4c96f615e866e726b0.jpg


Even onder deksel kijken
e7bebfb91f9f908da1669771c1ecf664.jpg


Inmiddels 5 uur geleden. Op 67 graden.

Tijd om te glaceren
5a72f6d9d39ded812a1d42af4fb707ea.jpg
2188082b72336fb2d07d00d8cfa60bd3.jpg


Het is nu 22.20 uur. Hij heeft 89 graden aangetikt. Sap afgegoten. En nu ingepakt laten rusten.

188138ce4fd1f13276b6f44164f81c69.jpg
95d74df61391f1fba81079737168dcc1.jpg


211dbcb5d52043ba2b7a011a1445a562.jpg


Straks nog saus afmaken.

Zie het eindresultaat.
Ben niet ontevreden. Hier en daar wat droge stukken. Lossen we op met saus
99f7da80c797294ae1d172c240602273.jpg
 
Kom net erachter dat ik deze topic in onjuiste rubriek heb geplaatst

Sent from my MI 5 using Tapatalk

 
Ik heb deze even in het juiste onderdeel geplaatst, Low & Slow.
Je had zelf al door dat deze niet in het juiste onderdeel stond (recepten).
Ben benieuwd naar de eindresultaat-foto's hij ziet er finger licking uit
 
De juiste plek of niet, het ziet er in ieder geval erg smakelijk uit.
 
Mooi resultaat hoor! En wat drogere stukken zorgen voor een bite :D
 
Lekkerrrrrrrrrr  :)
 
Heerlijk, lusten we. ;)
Gefeliciteerd met je sticker. <:p
 
Terug
Bovenaan Onderaan