Voor kerst wil ik een pp maken icm gegrilde paprika en courgette en daarnaast rijst met een Thaise rode curry. Thaise rode curry heb ik ondertussen wel onder de knie, maar de combinatie met pulled pork ben ik erg benieuwd naar. Vandaar dat ik morgen eerst maar eens een generale repetitie hou.
De procureur van 2.3 kg zit nu in de eerste laag rub. Morgenochtend probeer ik er nog meer op te krijgen en dan gaat hij op mijn KJ2.
De rub is een experiment, dus ik ben erg benieuwd hoe het gaat worden.
Rub:
0.25 cup paprika
2 tl komijn
3 tl korianderzaad
0.2 cup zout
0.5 el gemalen citroengras
1 el gember
0.25 cup palmsuiker
2 tl cayennepper
2 el zwarte peper
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 el rode peper korrels
Daar ga ik zelf een oosters BBQ sausje bij maken:
flinke scheut gember siroop
fijn gehakte koriander (blad)
0.2 L ketchup
0.2 L appelsap
1 el rub
1 tl zeer fijne galangal
Als iemand nog tips heeft, laat maar horen
De procureur van 2.3 kg zit nu in de eerste laag rub. Morgenochtend probeer ik er nog meer op te krijgen en dan gaat hij op mijn KJ2.
De rub is een experiment, dus ik ben erg benieuwd hoe het gaat worden.
Rub:
0.25 cup paprika
2 tl komijn
3 tl korianderzaad
0.2 cup zout
0.5 el gemalen citroengras
1 el gember
0.25 cup palmsuiker
2 tl cayennepper
2 el zwarte peper
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 el rode peper korrels
Daar ga ik zelf een oosters BBQ sausje bij maken:
flinke scheut gember siroop
fijn gehakte koriander (blad)
0.2 L ketchup
0.2 L appelsap
1 el rub
1 tl zeer fijne galangal
Als iemand nog tips heeft, laat maar horen
