Vandaag was het zo ver: de eerst PP op de WSM... (noskos versie...)
gekocht bij meerdanvlees.
'snachts om 00.30 marinade ingebracht en in de rub gezet.
Deze morgen om half 8 lag hij er op, temp op 120: gaan met die banaan!
12.30: in de glaze gezet.
14.30: in zilverpapier gewikkeld...
nu gaat 't snel omhoog!
16.30: kern van 88...
18.00: pullen maar!
Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar 't resultaat mocht er zijn, lekker!!
met dank aan NOSKOS(!) voor zijn mooie handleiding!
gekocht bij meerdanvlees.
'snachts om 00.30 marinade ingebracht en in de rub gezet.

Deze morgen om half 8 lag hij er op, temp op 120: gaan met die banaan!


12.30: in de glaze gezet.
14.30: in zilverpapier gewikkeld...
nu gaat 't snel omhoog!
16.30: kern van 88...

18.00: pullen maar!

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar 't resultaat mocht er zijn, lekker!!
met dank aan NOSKOS(!) voor zijn mooie handleiding!