Na vorige week spareribs gemaakt te hebben, was het vandaag tijd voor pulled pork.
Procureur van 2.5 kg, klaargemaakt volgens het wedstrijdrecept van noskos.
Appelsnippers als rookhout.
De Q was deze keer door de wind wat lastiger op temperatuur te houden, maar is met wat uitschieters vrij aardig gelukt.
De procureur
Ge?njecteerd en in de rub.
Op de Q
Na 2.5 uur even omgedraaid
Na 5 uur in de glac?
Resultaat na een uur gerust te hebben in aluminiumfolie.
Eindresultaat tijdens het pullen
Zeer tevreden over de 1e keer, vlees wad heerlijk. Uiteraard wat verbeterpunten.
Er zaten wat droge stukken tussen, met de eindsaus was dit prima op te vangen. Maar de volgende keer willen we dit uiteraard niet.
Bedankt voor het kijken
Procureur van 2.5 kg, klaargemaakt volgens het wedstrijdrecept van noskos.
Appelsnippers als rookhout.
De Q was deze keer door de wind wat lastiger op temperatuur te houden, maar is met wat uitschieters vrij aardig gelukt.

De procureur

Ge?njecteerd en in de rub.

Op de Q

Na 2.5 uur even omgedraaid

Na 5 uur in de glac?

Resultaat na een uur gerust te hebben in aluminiumfolie.

Eindresultaat tijdens het pullen
Zeer tevreden over de 1e keer, vlees wad heerlijk. Uiteraard wat verbeterpunten.
Er zaten wat droge stukken tussen, met de eindsaus was dit prima op te vangen. Maar de volgende keer willen we dit uiteraard niet.
Bedankt voor het kijken