Vandaag voor de 1e keer PP gemaakt op mijn nieuwe Masterbuilt. Niet zomaar een PP maar gelijk de wedstrijd versie van Den Noskos. Gisteravond naar de Makro geweest en een mooie procureur gescoord van 2,9 kilo. Thuis gelijk aan de gang gegaan met netjes maken, injecteren en in de rub zetten. Vind toch de zelf gemaakte Louisiana rub erg geslaagd op de bbq. Vanochtend bijtijds begonnen en rond 08:00 de hens in die pot gezet. Had tijdens de bereiding wel veel last van de wind die de hut in sloeg. Daardoor had ik nogal last van temperatuur wisselingen. Maar wanneer de wind weg bleef was hij bizar constant. Na het toevoegen van 2 chunks kers en 1 maal appel en de kamado opbouwen, ben ik begonnen met bakken. Het alarm had ik op 92 graden gezet en hij was boterzacht rond de 96. Na het luchten en rusten was het eindelijk etenstijd. Man, man, man wat een heerlijke maaltijd. Als het een wedstrijd was geweest, weet ik wel wie er had gewonnen!
Zag hier topics voorbij komen over een goed glas. Nou daar hebben we mee afgesloten! Fijne avond! Grill on! 



